DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op donderdag 12 januari 2023
LS&R 2143

V.O. Patents & Trademarks verwelkomt drie nieuwe partners

Per 1 januari 2023 zijn er drie nieuwe partners toegetreden tot V.O. Patents & Trademarks: Jetze Beeksma, Henri van Kalkeren en Martin Klok. Met deze uitbreiding van het partnerteam is V.O. nog beter in staat om de groeiende klantenkring binnen de secties Chemie en Life Sciences van dienst te zijn.

Jetze Beeksma studeerde moleculaire biologie en biotechnologie en tevens Nederlands recht. Hij is sinds 2014 werkzaam bij V.O. Als octrooigemachtigde houdt hij zich voornamelijk bezig met het opstellen van octrooiaanvragen en het behandelen van wereldwijde verleningsprocedures. Verder adviseert hij omtrent geldigheid, beschermingsomvang en inbreuk, vooral in het kader van rechtszaken. Jetze werkt vanuit de vestiging te Amsterdam.


Henri van Kalkeren is gepromoveerd in synthetische organische chemie en sinds 2014 werkzaam bij V.O. Als octrooigemachtigde ligt zijn dagelijkse praktijk met name in het opstellen en behandelen van octrooiaanvragen voor een breed gremium aan cliënten. Hij is ervaren in het voeren van gerechtelijke geschillen bij de Nederlandse octrooirechtbank en zittingen bij de Europese en Nederlandse octrooibureaus. Henri werkt vanuit de vestiging te Amsterdam.


Martin Klok is gepromoveerd in organische en fysische chemie en sinds 2011 werkzaam bij V.O. Als octrooigemachtigde is hij gespecialiseerd in octrooirechtszaken, alsmede het opstellen en uitwerken van de octrooistrategie ter bescherming van nieuwe producten. Door zijn kennis van onderzoek, chemie en octrooiwetgeving kan hij op een efficiënte manier communiceren met zowel uitvinders, specialisten als juristen. Martin werkt vanuit de vestiging te Den Haag.


Over V.O.
V.O. Patents & Trademarks is een van de grotere dienstverleners binnen Europa op het gebied van octrooien en merken. Meer dan 60 specialisten ondersteunen klanten, variërend van tech-starters tot multinationals, bij het maximaliseren van de waarde van intellectuele eigendom. V.O. heeft expertise en ervaring in de Chemie, Life Sciences, Engineering en Hightech & Electronics. Met negen kantoren in Nederland, België en Duitsland opereert V.O. in een wereldwijd netwerk van professionals.