DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op zondag 21 januari 2024
LS&R 2224

IE-diner 2024 - Start het jaar in stijl!

Het nieuwe jaar is begonnen en dat trappen we natuurlijk traditiegetrouw af met het enige echte IE-diner! Op donderdag 1 februari wordt de Kapel van Hotel Arena in Amsterdam aangekleed voor een sfeervolle avond, onder begeleiding van ceremoniemeester Bernt Hugenholtz. Luid samen met vakgenoten en collega's het nieuwe jaar sprankelend in, te midden van goed gezelschap, heerlijk diner, inspirerende sprekers en boeiende gesprekken. Napleiten en met elkaar debatteren mag. Er is muziek maar deejays, disco en dance bewaren we voor het IE Zomerfeest. En de sprekers? Die maken we binnenkort bekend. Houd IE-Forum in de gaten!

Datum & Programma:

  • Datum: Donderdag 1 februari 2024
  • Inloop met borrel: Vanaf 18.00 uur (op de Vide, eerste etage)
  • Start diner: 19.00 uur (in de Kapel)
  • Afsluitende borrel: Vanaf 21.30 uur

Locatie:
Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 55 in Amsterdam. Het hotel is uitstekend bereikbaar met het OV en parkeren is mogelijk bij het hotel zelf of bij het OLVG.

Aanmelding:
Aanmelden kan eenvoudig via onze site. Voor sponsorkantoren hebben wij een speciale aanbieding met een aantrekkelijke korting van €50,- per persoon.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie het IE-diner tot een bruisend en memorabel evenement te maken.