DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op dinsdag 20 februari 2024
LS&R 2228

AIPPI - Programma IE Symposium 13 maart 2024 in Zeist

De AIPPI nodigt u graag uit voor het IE Symposium 2024, dat op woensdag 13 maart 2024 wordt gehouden in het Figi Hotel te Zeist.
De programmacommissie heeft weer een interessant programma samengesteld: In de ochtend worden onder meer lessen en ervaringen uit de eerste 9 maanden van het UPC gedeeld door Margot Kokke en Constant van Nispen. Het onderwerp  “Greenwashing en IE” wordt vervolgens uitgediept door Tobias Cohen Jehoram en Jorn Torenbosch spreekt over “De toekomst van het IE-recht: stilte voor de storm?”. In de middag staan drie levendige sessies op het programma met als onderwerpen “Belang van EOB-uitspraken voor de Nederlandse octrooirechtspraak”, “Territorialiteit in het auteursrecht” en “Reparatie in het merken- en modellenrecht”.
Uiteraard zal ook de winnaar van de VIE-prijs 2024 bekend worden gemaakt. 

Aanmelden
Indien u zich nog niet heeft ingeschreven, dan ontvangen wij uw aanmelding graag via het registratieformulier voor 10 maart a.s. Na ontvangst ontvangt u binnen enkele dagen een bevestiging en separaat een factuur.
Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van het formulier, neemt u dan contact op met het secretariaat.

Kosten
De kosten voor deelname bedragen €219.
Studenten betalen €75.

Annulering
Annulering van uw aanmelding is mogelijk tot 8 maart 2024. Bij annulering op of na 8 maart zijn de volledige kosten verschuldigd.
U vindt de informatie tevens op de AIPPI website.
Wij hopen u op 13 maart in Zeist te mogen begroeten!